4,9

base​ret på 22 anmeldelser.

Vi værner om vores kunder og sikre altid at arbejdet er godt udført.

"Vi er meget tilfredse"

Vi har i flere år fast brugt rvk. Første år til udvendig vinduespudsning, senest også til rensning af tag. Vi er meget tilfredse med rvk...

Henrik Ludolf

"En rigtig rar person"

En rigtig rar person og kommer ca samtidelig hver måned, arbejdet er super , og vi er meget tilfreds med det der bliver udført...

Anette Frandsen

"Et sublim firma"

Ganske enkelt et sublim firma, altid til at stole på, stor anbefaling herfra en meget tilfreds kunde.

René Ravnholt

Imprægnering af fliser​

Har du fået lagt nye fliser i indkørslen eller på terrassen, eller har du nogle gamle, som trænger til at blive frisket op, så kan du ved at imprægnere dem holde dem nye og flotte i mange år frem. Imprægnering beskytter belægningens overflade mod nedbrydning og frostsprængninger, hvilket forlænger deres levetid med mange år.

Vind og vejr sætter hurtigt sine spor på fliser uden imprægnering. Særligt algerne angriber hårdt, hvilket hurtigt kan få dine nye og flotte fliser til at se gamle og slidte ud. Det er derfor vigtigt, når du får lagt nye fliser eller foretaget en rensning, at du også får foretaget en imprægnering.

Professionel imprægnering af fliser Østjylland

Her hos RVK afrenser vi belægningsfliser og efterbehandler med nano imprægnering, som er den nyeste viden indenfor nanoteknologi. Vi er lokaliseret på Djursland, hvorfra vi udfører fliseimprægnering i de omkringliggende byer som Århus, Randers, Grenå og Ebeltoft. Men har du en større opgave længere væk, er vi naturligvis villige til at give dig et tilbud.

Produktet er baseret på den absolut nyeste nanoteknologi, hvilket vil sige ultra fine partikler, der måles i milliontedele af en millimeter, og som derfor kan trænge dybt ned i overfladen på materialer som beton og cement.

Hos RVK har vi mange års erfaring med imprægnering af fliser. Vores behandling trænger ind i overfladen, hvilket sikrer, at fliserne bevarer deres slidstyrke og er modstandsdygtige overfor flisepest, alger, snavs og urenheder. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på imprægnering enten pr. telefon eller e-mail.​

Fordele ved fliseimprægnering

Der findes en række fordele, som helt sikkert er værd at nævne, når det kommer til fliseimprægnering. Imprægneringen binder sig til flisens overflade, og reducerer vand- og fugtindtagningen i flisen. Når vandmængden i fliserne reduceres, vil du opleve, at alger og flisepest får sværere ved at komme igen. Derfor kræver det efterfølgende ikke meget vedligeholdelse af dine fliser, for at de bliver ved med at være flotte.

Imprægnering af fliser sikrer også, at din belægnings levetid forlænges, da de bliver beskyttet mod nedbrydninger og frostsprængninger om vinteren.

Efter dine fliser er blevet imprægneret, skal overfladen, for at få den bedste effekt, have lov til at hærde. Hærdningstiden tager som regel 2-3 timer, men kan på de solrige dage godt gå hurtigere. For at du får det optimale ud af din fliseimprægnering, så bør du vente minimum et døgn, inden du kører for eksempel bilen ind ad indkørslen. Alt i alt er fliseimprægnering en god investering, da det forlænger belægningen i at se flot og nyt ud i mange år.

Den kemiske sammensætning gør, at produktet aktivt kan forbinde sig til beton og cement, og dermed forbedre belægningens egenskaber på en lang række punkter.

Fliseimprægnering giver dig følgende fordele:

  • Begroninger af mos, alger og sorte skimmelsvampe forebygges.
  • Flisens overflade bevarer sin åndbarhed og skaber en selvrensende overflade, som forebygger, at smudsartikler sætter sig.
  • Trænger dybt ned i overfladen, binder sig aktivt og giver nyt liv.
  • Fornyer og opfrisker flisernes look.
  • Kan anvendes på nye såvel som gamle fliser.
  • Har vandperle effekt, og hindrer effektivt fugt og vandindtrængning.
  • Forebygger saltudblomstringer og hindrer frostsprængninger.
  • Tåler rengøring og afvaskning.
  • Bevarer egenskaberne i 1-2 år.​

Vedligeholdelse efter fliseimprægnering

Efter flise imprægnering sikrer du, at overfladen holdes fri for alger og flisepest. Hvis du ikke sørger for at vedligeholde flisearealet, kan der dog opstå vækst mellem fliserne. Vores anbefaling er derfor, at du vedligeholder fliserne ved at feje blade, og fjerner alle former for ukrudt mellem fliserne, da blade og ukrudt kan være med til at danne skygge og fugt, hvilket er med at få algerne til at dukke op på ny og beskadige dine fliser. Skulle skaden alligevel være sket, at der er alger, der er vendt tilbage efter en hård vinter, så kan du nøjes med at give dem en lille behandling, så de forsvinder igen.

Få et uforpligtende tilbud på imprægnering af fliser

Hos RVK er vi eksperter indenfor imprægnering af fliser. Vi klarer det nemt, så holdbarheden bliver forlænget. Vores professionelle og serviceorienterede fagfolk kører rundt på hele Djursland for at give dig en personlig og skræddersyet servicering af dine fliser.

Vores medarbejdere har mere end 25 års erfaring med blandt andet fliseimprægnering. Om du bor i Ebeltoft, Grenå, Århus, Randers eller et helt femte sted, så er afstanden ikke noget problem for os. Og bor du endnu længere væk, er vi også altid klar på at give dig et uforpligtende tilbud på fliseimprægnering. Vi lægger nemlig vægt på den gode service, det gode håndværk og vores mangeårige ekspertise til både private og erhverv.​

Kontakt os for et godt tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 61 85 36 06 eller sende en e-mail til rvk@mail.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Har du en opgave, jeg skal kigge på?

Lad mig kontakte dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Pålidelighed og troværdighed, og et kompromisløst krav til kvalitet er de nøgleord RVK bygger på.

​​

Vi har store krav til miljørigtige løsninger. Alle vores rengøringsmidler er således skånsomme for miljøet.​

Kontakt os

RVK - Vinduespolering

​​Gl. Stationsvej 1A

8400 Ebeltoft

Telefon: 61 85 36 06

E-mail: rvk@mail.dk